22. toukokuuta 2018

(Ainiin se) Yukicon ja kesädesun cossit


Aika heräillä talviunilta ja tuoda tähänkin blogiin taas vähän eloa. Ollaan viimeksi päivitelty joskus helmikuussa ja tehty taas oma henkilökohtainen ennätys epäaktiivisuuden kanssa. Näin jälkikäteen on vähän hankala yrittää saada mitään tekstiä enään aikaseksi conista, josta on kulunu jo kolme kuukautta. Ollaan onnistuttu hävittämään myös enemmistö Yukiconin kuvista jostain syystä (?) joten taidetaan jättää se suosiolla käymättä läpi ja vaan tyylikkäästi jättää toi meidän vlog tohon ylös tyrkylle.

Pitemmittä puheitta päästäänkin kesädesun cosplaysuunnitelmiin! Koska JoJo's Bizarre Adventure on yhä meidän tämänhetkinen suosikki ja kulutetuin sarja, jatketaan siis sillä linjalla. Mennään koko viikonloppu nelospartin Morioh poikina (Josuke Higashikata - Loxy / Okuyasu Nijimura - Tala). Alkuperäinen suunnitelma oli, että Tala olis tehnyt Josuken ja Loxy olis tehnyt Rohanin (joka on aloitettuna ja pölyyntymässä kaapin perällä since tammikuu), mutta meidän kaverilta Aleksalta löytyi Rohan jo valmiina, joten saatiin idea pyytää se cossaamaan meidän kanssa ja laitettiin hahmot uusiksi. Jossain vaiheessa ryhmä alkoi laajentua ja tällä hetkellä meitä onkin jo seitsemän, jos kaikki pysyy suunnitelmassa. Onko tässä siis ensimmäinen meidän virallinen ryhmäcosplay?
Josuke & Okuyasu
Fiilisteltiin näitä poikia jo vähän Vappuna.

Kesädesun odotus on kova ja ollaan pitkästä aikaa ihan innoissamme. Monet conit on olleet jostain selittämättömästä syystä tosi meh viimeaikoina, joten toivotaan Desuconilta paljon. Majoitutaan myös viimeistä kertaa meidän vakkarimajoittajalla, Saralla, sillä se muuttaa pois Lahdesta ja jättää meidät oman onnemme nojaan. Mitä luultavimmin tullaan siis tunteilemaan, mutta tästä alkaa taas uudet seikkailut.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti