3. toukokuuta 2017

Vappujuttuja: Kylän kuumimmat konstaapelit


Ah, vappu. Täydellinen tekosyy vetää cossit niskaan ja keksiä jotain kivaa. Free!:n poliisiasut oli pyöriny meillä mielessä jo jonkin aikaa (ehkä enemmänkin vitsinä tosin) ja nyt tuli täydellinen tilaisuus väsätä ne jotain varten. Alkuperäinen suunnitelma oli järkätä pitkästä aikaa photoshoot, mutta alotettiin näiden poliisipoikien työstäminen vasta paria päivää ennen vappua ja ennen kuvausreissua olis pitänyt järkätä kaikki muukin: käydä ettimässä sopiva kuvauspaikka, lainata kuvaaja ja kamera sekä kulkuväline ja hankkia valaistus hämärässä kuvaamista varten. Aikataulu kävi siis aika mahdottomaksi ja askarreltiinkin vielä myöhään perjantai yöhön ja vielä lauantai päivälläkin näiden cossien parissa. Ja ulkona oli toki vielä aika kylmä, koko reissusta olis luultavasti tullu vaan taas pelkkää pakkopullaa ja kuvat oltais otettu hätiköiden. niin kun monien retkien kanssa on käyny, jos on ollu huono sää. Siispä kunnollinen kuvausreissu siirty nyt eteenpäin ja odotellaan maltillisesti suosiollista viikonloppua :D

Paardit on parhaat
Pystytettiin siis meidän surullinen low-budget "kotistudio" (=seinä, jalkalamppu ja telkkari) ja yritettiin epätoivosesti saada aikaan edes jotain todisteita, että kyllä, vietettiin ihan kiva animuernuvappu. Harmiteltiin tosin jälkikäteen, ettei tajuttu kuitenkaan sitä järkkäriä lainata, vaan otettiin pelkkiä rakeisia puhelinselfieitä.... Yhyy xD Mut ei se mitään, oli ainaki hauskaa ja päästiin edes vähän tyydyttämään meidän kuvailuhimoja näin pitkästä aikaa... koko talvi menny koskematta kameraan ja ahdistus alkaa olla suuri.




Pew pew pew!
Tää oli tämmönen väkisin väännetty pieni välipäivitys, ihan vaan ettei meidän blogi kuivu kokonaan kasaan ennen Desuconia, kun kirjotellaan nii harvoin!


Hyvää (ehkä) alkavaa kesää~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti