22. maaliskuuta 2017

Muutto ja Desuconin cosplaysuunnitelmat


Ollaan jo jonkin aikaa vähän kateltu uusia asuntoja sillä silmällä ja yhtenä nättinä maaliskuisena päivänä päästiin kattomaan ensimmäistä kämppää - ja meidän nimet tarttu samalla reissulla vuokrasoppariin ja päästiinkin jo parin päivän päästä pakkailemaan tavaroita. Kaikki kävi aika nopeesti, mutta hyvä niin, meillä kun ei kauheesti oo varaa nirsoilla asuntojen suhteen kun on näitä sijainti-, koko-, kerros-, hintaluokka- vaatimuksia, joilla ei yleensä ihan heti löydä kämppää, mut tais nyt vaan käydä hyvä tuuri. :D Ja sit vielä tietty tää meidän suuri karvanen lapsijoukkio ei oo ihan jokaisen vuokranantajan mieleen. Ymmärrettävästi.

Itse muutto ei tosin sujunu niin nopeesti kun sen piti. Vuokrapaku päätti tehdä kuoleman keskelle tietä noin kilometrin päähän meidän uudesta kodista ja lastailtiin siinä sitten tiellä vesisateessa pienempiä tavaroita pakusta henkilöautoon ja käytiin heitämässä paikan päälle. Koko muutossa meni yhteensä se noin 13 tuntia ja yön viimesinä tunteina haettiin vielä eläimet tyhjästä ex-kodista ja ajeltiin kaltoinkohdellun kissakuoron saattelemana uuteen kotiin.

Vaatehuone lähti, mutta saatiin paljon kaappitilaa JA ISOJA PEILEJÄ! Makkarissa yks kappale ja eteisessä komeet kaks kappaletta peiliovia. Mahdutaan ekaa kertaa elämässämme vierekkäin saman peilin eteen ja päästään viimeinki näkemään miltä oikeesti näytetään yhessä cossit päällä. Aiemmin peilailu on ollu hirveetä säätöä, varsinkin jos on yhtään massiivisempi cossi.
Yksi nurkka makuuhuoneesta cosplayhuoneesta
Se peili on niiiiiiiiin isooooo

Mutta joo, sitten itse pääasiaan, Desuconin cosplaysuunnitelmiin: Rin (Tala) ja Haru (Loxy), Splash Free -ending asukokonaisuudet.

Lyötiin nää lukkoon jo vuoden alussa, mutta ei olla ehditty vielä alottaa. Ollaan itseasiassa pyöritelty näitä uimapoikia meidän cosplaylistoilla jo pari vuotta, mutta ei (onneks) otettu niitä aiemmin työn alle. Käytiin maanantaina ostamassa matskuja ja harmiteltiin sitä, ettei täällä oikeen oo saatavilla mitään erikoisempia kankaita. Oltais vähän himoittu jotain koristeellisempia intialaisia kankaita, mutta ne on köyhälistön budjetin ulkopuolella, eli tyydyttiin jälleen kerran Hyvinkään kangastukkuun.


Sixpackit meiltä löytyy vaan jääkaapista :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti