31. elokuuta 2016

Tracon WIP - Tulikansa osa 2: Keisarillinen tuli liekki asia ryhmä miinus yksi jäsen


Viimeistä päivitystä ennen Traconia viedään. Ei jääny niin viimetinkaan mitä luultiin, jäihän meille peräti vielä pari päivää! Tosiaan, ollaankin saatu sitten viimekerrasta kaikki loputkin tehtyä.

Viimeks meillä oli vaan kankaat valmiina ja vaan pari osaa worblattu. Siihen alkuperäseen suunnitelmaan kuulu olla käyttämättä worblaa näihin asujen kauluksiin, mutta ei me millään saatu niitä järkevän näkösiks ilman. Joten worbla siis. Taas. ATLA soundtrack on nyt tullu kuunneltua vähintään sataan kertaan näitä tehdessä ja maratoonattiin itse sarjakin vielä kerran.
Askartelui
 Mietittiin mitä ekstraa tuotaisiin näihin ruokalappuihin ja päädyttiin simppeleihin lohikäärmekuvioihin. Käännettiin koko meidän cosplaykaappi ympäri että löydettiin viimeset vähäsetkin softispalat. Reunoille sitä ei enään riittäny, niin jouduttiin käyttämään retkipatjaa... nyyh, retkipatjoissa on niin ruma tekstuuri x_x


 Kun oltiin poltettu näppimme ainakin tuhannen kerran ja itketty ittemme kuiviks päästiin vihdoin maalausvaiheeseen! Yleensä maalaaminen on tosi rentouttavaa, muta tapeltiin loppupeleissä näiden kanssa aika paljon että löydettiin tyydyttävä kultasen sävy.
Pohjaspray
 JA NE HITON KENGÄT. Etittiin näitä koirien ja kissojen kanssa ja ei millään löytyny. Tehtiin jopa reissu Helsinkiin jotta voitas pelata Pokemonia löytää täydelliset saappaat kun aikaa oli enään vajaat kaks viikkoa, mut ei. Ei yhtäkään hyvää kirpparia ja uudet kengät oli kaikki päälle 60 euroa. Näihin asuihin oikeesti kuuluis aika tossumaiset kengät, mutta jotenkin kaivattiin vähän jotain massiivisempaa ja maskuliinista.

Seuraavana päivänä otettiin auto alle ja ajettiin Jokelan (jossa meinattiin jäädä rekan alle) kautta Järvenpäähän ja eiköhän heti ensimmäiseltä kirpparilta löytyny ekalle kengät (oikeenpuoleiset), jotka makso 15 euroa. Seuraavalta kirpparilta ei löytyny mitään, mutta sen vieressä oli kiva pieni kenkäkauppa jossa oli sattumoisin poistomyynti. Sieltä löyty potentiaaliset saappaat 25 euron hintaan, mutta päätettiin onneks jatkaa vielä matkaa ja käydä parilla muullakin kirpparilla, josta viimeseltä tarttu mukaan vasemmanpuoleiset kenkulit ja joilla oli hintaa vaan 4 euroa. Tai... oikeesti tais olla 12 euroa, mutta ne hintalaput tuppaa välillä kummasti vaihtelemaan paikkaa. No, jokatapauksessa voitto meille. 

 Sit alkoi bootcovereiden teko nahasta ja nää oli oikeestaan valmiit jo parissa tunnissa. Kultaset kuviot hoitu taas nahkaliimalla.


 Worblattiin kenkien kärjet ja suojattiin osat kengistä spraylta.

Me ole valmis

 Käsisuojat oltiin tehty jo aikoja sitten, mutta lisäiltiin niihin vaan randomilla jotain pieniä liekkejä. Koska ollaan niin tulisia.

Ja sit vihdoin ja viimein päästiin kokeilemaan kokonaisuuksia. Asuissa on tietysti aina muutamia kohtia, jotka itseään ärsyttää, mut niistä(kin) kohdista voi aina ottaa opikseen. Armorien kiinnitys tehtiin helpoimman kaavan kautta eli velcrolla (tarrateippi). Meillä OLI myös näihin asuihin pienet polviarmorit, mutta päätettiin jättää ne pois ulkonäkösyistä jotta olis helpompi ja mukavampi liikkua.
Azula näyttää aika äijältä.
Zukoo ei naurata.

Huh huh!
Tässä projektissa riitti ATLA maratooni miljoonatta kertaa, kyyneliä ja hikeä, mutta siitä kuitenkin selvinneinä ja taas kerran vähän viisaampina voidaan nyt vaan rennosti (tai sit ei koska jännäkakka) odottaa rauhassa Traconia ja perjantaina suunnataan kohti Tamperetta. Tietty tehään vielä niitä viimeisen viimeimpiä hienosäätöjä ja loppusilauksia. Meillä oli myös alunperin tarkotus olla mukana Ty Lee, mutta asiat ei ihan sujunu putkeen. Ollaan siis jälleen kahestaan. Ehkä jonain päivänä saadaan jonkun/joidenkin kanssa joku ryhmä asia tehtyä, mut toistaseks vielä näillä mennään :D

Toivotamme kaikille hauskaa conia ja ehkäpä törmäillään siellä!

4 kommenttia:

  1. Uaaah, ihan hiton siistit!

    Mitä nuo kenkien kultaset osat ovat? Kultaista nahkaa? Tarvisin itse tehdä kultasia kiemuroita cossikenkiin ja mietin että onko siistempi/varmempi tehä nahkasta ku alkaa maalaamaaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitostosi paljon j'lleen kerran! ^_^

      Ja kyllä, ne on kultasta nahkaa. Ja leikatakko nahasta vai maalatakko on aika fifty fifty. Molemmissa on toki puolensa ja se on tosin maku kysymys tietty. :D

      Poista
  2. Tykkään tost Azulan asusta 0w0

    VastaaPoista