1. maaliskuuta 2016

Yukicon 3.0

Aloteltiin conin fiilistelyt perjantaina ehkä vähän kummallisissa merkeissä, nimittäin toinen oli kovissa vatsakivuissa ja toinen istu sairaalassa vastaanotolla. :D Eli just niinku meidän kuuluuki. Sit ku voitiin jo paremmin, palkittiin ittemme Hesburgerin safkoilla. Onneks kaikki selvis (ainaki melkein) ja iltaa kohden sitten haettiin Aurora ja Saara meille rauttikselta. Ilta kulu tosi rattosasti, kun vaan juteltiin paskaa ja tutustuttiin lisää toisiimme. Meijänhän PITI mennä nukkumaan aikasin, mutta kuten kaikki varmasti tietää: niin ei ikinä tapahtunu! 

Selvästi meidän videokamera tykkäs meistä aika paljon just tällä hetkellä, kun oli ottanu oikein kuvanki.
No mutta nyt lähdetään alkulätinöistä itse coni paikalle!


Lauantai


Lähettiin matkaan juurikin niihin aikoihin, mihin oltiin aateltukkin. Oltiin ajoissa, sää oli kaunis, asut oli mukavat ja kaikki suju helposti. Mä en tiiä, että millasta musiikkia ihmiset jammailee autossa ennen conia, mutta meillä ainaki soi Ricky Martin ja oltiin onnellisia. 

Sartsa ja Artsa niin onnellisina<3 (Tottakai meijän seurassa,lol)
Kun saavuttiin coniin, ooteltiin Anniinaa, joka kiikutti meille meidän rannekkeet. Meijän coni alkaa joka kerta sillä, että kasaannutaan vakioporukalla kahville jauhamaan paskaa ja juoruumaan. Porukan määrä vaihteli kokoajan pienen ajan sisään, kun aina joku tuli juttelemaan ja vaihtona joku toinen lähti. Oli kyllä tosi jees, että ihmiset vaihteli ja juttua riitti.
Naurettiin ehkä eniten, kun meidän siis niinkin upea prinsessa Yue(Loxy), kastoi kuninkaallisesti hankansa ensimmäisenä kahviin. Kaikenlisäks sama toistu vielä toisen kerran.


Kun oltiin saatu kuninkaalliset kahvit ja naurettu ittemme kipeeks, lähettiin kiertelemään villiin ja värikkääseen ympäristöön. Oltiin kokoajan jonkun jaloissa ja piti nähdä tosi paljon vaivaa, jos joku piti löytää. Myytiin peruukkeja ja sen semmosta siinä alkuhäslingissä.


Kun oltiin tovi kierrelty ja tutustuttu paikkoihin, oli aika siirtyä pienelle "photoshoot" tauolle ulos, kun oli vielä kaunis ja kirkan päivänvalo. Yleensä ei edes saada yhteiskuvia, niin nyt oli meidän tähtihetki! Ulkona ei tietenkään ollut mitenkään erityisiä puitteita, mutta conikuviksi ollaan ihan tyytyväisiä tästä saaliista. Kiitos Aurora<3



Kovista selkäkivuista huolimatta Loxy oli kykeneväinen hymyilemään kuvissa. (;_;) Loxyn osalta ehkä coni ei ollut mitä nautinnollisin, mutta kyllä siitä selvittiin, kun oli kokoajan jotakin tekemistä ja juteltavaa kaikkien piipoleiden kanssa. 







Photoshootin jälkeen lähdettiin katsastamaan myyntipöytäsali, joka oli kokoajan aivan tupasen täynnä lössiä. Samalla silmäiltiin meidän suurelle joukkiolle jotain hengailulle sopivaa paikkaa, ettei kokoajan tarvitsis olla liikkeellä ja kerkeis jutellakkin jotain.
Löydettiin sitten ihan hyvä mesta, johon kaikki kokoontuivat ja porukkaa lähti ja tuli. Puhelimet piris kokoajan ja välillä sai hiki hatussa lähteä etsimään ihmisiä, kun paikka nyt oli aika tuntematon, niin ei voinut vaan sanoa tarkkaa paikkaa, missä itse oleskeli. Siellä vierähtikin sitten tunti tai kaksi.
Videokuvattiin, otettiin hitosti selfieitä ja no toiset tanssikin. Oli tosi hauskaa!




Välillä oli ihan pakko käydä ulkona tuulettumassa, koska jumankauta meidän asut olikin yllättävn kuumat sisällä. ( Kuumat muutenkin ;D ) 
Taas ehkä yks edustavimmista kuvista.

Ekalta päivältä oltiin jättämässä coni taaksemme, jotta päästään seuraavana päivänä paikalle vähän aikasemmin. Jäi tosi hyvä fiilis ja sitten oottamaan uutta päivää, joka alkokin meillä muutaman tunnin yöunilla. 


Sunnuntai 


Saavuttuamme coni paikalle ja oltiin menty TAAS JÄLLEEN KERRAN kahvilaan alottelemaan, sekalaiseen seurakuntaamme liittyi Sokan sisko Katara. Juttujen laatu vaan parani.

Toi vauva Appa Kataran sylissä on ehkä jotain vastustamatonta. <3 (Toista luokkaa kun taas Sokka...)
Mä en siis yhtään tiiä, että kuka toi hilpeen näkönen tyttö on, jolla on kaikki ATLA fanituotteet sylissään. :D:D Ainaki se on aika veikeen hilpeenä. Olisin mäki, jos mun lemppari hahmot olis hypänny suoraa mun nenän eteen telkkarista.


Kataran jälkeen saapui seuraamme myös Suki-Suki ja tottahan toki haluttiin hyödyntää tää mahis, lähtemällä ottamaan kuvia. Sama paikka toimi taustana, mutta eipä tuolla ollut kovin kuummoset mahikset kuvata missään muualla.

Sokan lempitytöt siinä lämmittelee toisiaan tuskissaan ja odottaa kuvausvuoroaan.

Kuvaajamme Aurora taas odottelee, että mallit asettuvat.


Kuvia tuli oikeesti napsittua aika paljon, mutta ollaan valittu tähän vaan parhaimmistoa<3!





Kolmiodraamaa parhaimillaan.

Otettiin kuvia oikeestaan aika kauan ja ennen kuin tuli pimeetä ja kaikki oli lähdössä, kokoonnuttiin meidän possella ja napattiin tää perinteinen coniposseposeerauskuva!
( Kuvasta jäi puuttumaan muutama henkilö, mutta he elävät sydämmissämme ikuisesti ja tietävät, kuinka tärkeä heidän läsnäolonsa meille oli<3 )


Sokan siili sai vielä silityksiä ja tais se olla vähän liian hauskaa.
Tähän päivitykseen oli nyt vippailtu enemmän kuvia kertomaan fiiliksiä ja touhuja, kun ehkä teksti saattoi olla hieman suppeampi. Me kun ei tunnetusti duunailla mitään hääppöistä niin tämä riittänee. 
Ja hei! Me ollaan tosi hämmentyneitä siitä, miten paljon saimme positiivista huomiota. Meille tuli semmoinen otettu olo, että ollaan ehkä tehty jotakin oikein. :3 

Suurkiitos siis kaikille tasapuolisesti ihanasta conista ja 
tavataan toivottavasti Tampere Kupliissa!

5 kommenttia:

  1. KIITTI TOST MUN MUIKEEST ILMEEST LOPUS XDDDD <3

    VastaaPoista
  2. :3 olitte kyl tosi söpöi conissa ❤ (oon ylpee itestäni ku uskalsin pyytää teistä kuvankin ❤❤ ) toivottavasti nään teijät joskus toistekin nun ❤

    VastaaPoista
  3. Heyyy ootte varmaan vastannut jollekin aiemmin mut mitä kameraa käytätte kuviin ja videoimiseen? Oliko kallis? :"D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii anteeks, ei olla huomattu tätä kommenttia! :( Turha kai enää vastata, mut meillä on melkeen joka kerta eri videokamerat ja kamerat, koska ei omisteta omia ja lainataan aina vaan mistä satutaan saamaan.

      Poista
  4. Pussatkaa jollain videolla, ootte niin söpöjä!! >u< <3

    VastaaPoista