31. joulukuuta 2015

Myöhäset joulut ja katsaus menneeseen vuoteen


Ajateltiin, että olis jo korkea aika rikkoa tää hiljaiselo ja ehkä kirjottaa tänne muiden tavoin muutama sananen menneestä vuodesta. Ihan ensiks voitas kuitenkin jättää tänne hyvät joulun toivotukset (näin tyylikkäästi myöhässä, niinku aina).

Hyvää Joulua ihmeiset! <3

Niin... siitä menneestä cosplayvuodesta. Coneissa uudelleenkäytettiin aika mukavasti viimevuoden cosseja ja tyrmistykseksemme huomattiin, että tänä vuonna tehtiin vaan kahdeksan uutta asua, eli neljä molemmilta. Se on oikeesti tosi vähän ja ollaan aika pettyneitä ja ihmeissämme. Tää vuosi tuntuu menneen vaan tosi nopeesti. Tai sitten se johtuu vaan siitä, ettei käyty muissa coneissa, kun Frostissa, Yukissa, Desussa ja Traconissa. Oppimisen kannalta mennyt vuosi on ollu suhteellisen palkitseva. Ollaan kokeiltu vähän kaikkea, mokailtu ja onnistuttu, tehty vääriä valintoja materiaalien suhteen ja sitä kautta taas opittu lisää. Kameratyöskentelyynkin on tullu lisää varmuutta ja silmää. Ennen kaikkea ollaan kuitenkin saatu lisää itsevarmuutta.



2016 on vielä arvotus, mutta alkavana vuonna pyritään käymään useemmissa coneissa ja olemaan kaikin puolin aktiivisempia (mukaanlukien YouTube, ollaan oltu siellä tosi tosi epäaktiivisia). Mitään vedenpitäviä suunnitelmia ensvuodelle meillä ei vielä ole (lukuunottamatta vuoden ekoja coneja), mutta ollaan jo pidemmän aikaa pohdittu, että alkais olla jo aika kokeilla jotain uutta ja uskaltautua mahdollisesti ottamaan osaa cosplaykilpailuihin. Ehkä se tietosuus omasta osaamattomuudesta on estäny meitä aiemmin yrittämästä, mutta kun tarpeeks usein kysytään, että miks te ette käy kisaamassa, on vähän pistäny miettimään tätä koko juttua. Lisäkokemustahan seki vaan tois puhumattakaan monipuolisuudesta, täytyy vaan sisäistää se, ettei tarvii olla täydellinen ja virheetön ja hyväksyä se oma kokemattomuus ja lähteä rohkeesti mukaan.

Jokatapauksessa suuri kiitos teille kaikille, jotka ootte jaksaneet tukea meitä ja toivottavasti kiinnostus meidän matkassa jatkuu vielä ensvuonnakin :D

Kaikkea hyvää teille ja...


2 kommenttia: