1. lokakuuta 2015

AION - metsää ja vähän lisää metsää


 Päätettiin nyt tähän väliin heittää tämmönen lyhyehkö kuvaspämmi, ennenkun päästään siirtymään seuraaviin cosplayprojekteihin. Pitkään oltiin jo ooteltu, että päästäis ottamaan näistä meidän kesädesun cosseista kuvia ja nyt sattu oivallinen tilaisuus tehdä se. Kaivettiin meidän pölyyntyneet cossit kaapin perältä ja laitettiin peruukkeja vähän kuntoon - sen verran kun enään jaksettiin. Kaikki on meille tällä hetkellä vähän vaikeempaa kun ennen, tuttuja kameroita ei enää ole ja järkkärin saaminen lainaan saattaa olla vähän työn alla. Noh, onneks meidän kaveri Jenni kuitenki suostu vippaamaan meille omansa jokskin aikaa, ja koska ollaan molemmat aika amatöörejä kameratyöskentelyn kanssa, niin uuden järkkärin toiminnot oli meille vähän hepreaa, mutta pärjättiin sillä ihan tyydyttävästi.

Autokin saatiin lainaan ja suunnattiin kohti Vestran erämaata Vantaalle. :D Lauantai kulu aika aurinkoisissa merkeissä ja kuvailtiin parin tunnin ajan Talan cossia ja sunnuntaina oli Loxyn vuoro. Sillon tosin oli jo vähän kylmempi, eikä pystytty riehaamaan puskissa kauaa. Kuvattiin molemmat samoilla hoodeilla ja nähtiin kans peuroja! Ne ei tosin hirveesti tykänny meistä ja mulkoili meitä epäilevin silmin puiden takaa :D

Haettiin näillä kuvilla aika syksysen utusta tunnelmaa, eli tää ajankohta osu just nappiin. Värit matchas kivasti asujen kanssa ja saatiin edes vähän aikaseks pelinomaista tunnelmaa. Poset oli molemmilla vähän hakusessa, mut kyllä ne sieltä tuli - jotenkuten. Kaikesta huolimatta oli oikeestaan tosi mukavaa päästä pitkästä aikaa tekemää sitä mistä tykkää.









3 kommenttia:

  1. Oottekos työ tulossa kosuconiin? ^w^

    VastaaPoista
  2. OMG OMG OMG!! Nä asut on niin kauniita, mä en kestä. ;_;
    Tosi ihanat värimaailmat ja yksityiskohdat! Kuvatki on tosi kivoja!

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia! hienot cossit ja nätit värit <3 tykkään erityisesti tosta tokavikasta kuvasta

    VastaaPoista