2. maaliskuuta 2015

Cosplayhaaste ja kesädesu suunnitelmia



Tehtiin lauantai-iltana cosplayhaaste ihan vaan aikamme kuluks.

Nyt kun Frostbite on on tältä vuodelta suoritettuna, voidaan alkaa keskittyä kesän cosseihin. Yhden päivän teemana olis tarkotus toimia Kuroshitsuji ja Loxyllä on vielä mietinnän alla sieltä itselleen sopiva hahmo. Tala sen sijaan päätti vielä viimeisen kerran cossata Sebastian Michaelisia, koska löydettiin pieni ja suloinen Ciel Talaa komentamaan. Tää olis ainaki alustava suunnitelma.

Oltiin aluksi aateltu, että oltaisiin alotettu nyt jo työstämään meidän Traconin asuja, sillä sinne olis mahdollisesti suunnitteilla jotain vähän aikaavievämpää ja näyttävämpää. ja oltiin aluks sovittu, että kierrätetään kesädesussa jotain aiempia cosseja. Sit meille kumminki iski pienimuotonen paniikki, ettei millään tahdottais vetää päälle mitään entisiä hahmoja, joihin ei olla välttämättä hirveen tyytyväisiä, joten päätettiin nyt sitte kumminki ottaa kesälle ihan oma projektinsa. Yritettiin katella vähän sellasta yksinkertasempaa, mut semi-näyttävää settiä, johon ei kumminkaa uppois liikaa aikaa, et päästään joskus oikeesti alottaa operaatio Tracon.

Anygay, kesän teemana olis siis Aion Online ja asut näyttäis seuraavilta:


lvl 60 pvp (ei suosita chantereita, mutta chain nyt oli kivoimman näkönen ja suhteellisen yksinkertanen, joten...). Aateltiin kanssa kokeilla tämmöstä roolijakoa toisinpäin, että Tala pääsis noiden naishahmojen makuun ja Loxy olis nyt se ihqu prinssi. Tai pieni... poika, tässä tapauksessa. Hiustyylit päätetään sit myöhemmin kunhan saadaan asut alkuun.

Käytiin itseasiassa tänään jo kangastukussa ja toistaseks näytti vielä vähän heikolta, kun asut koostuu jonkinlaisesta ketjupanssarista(?) ja kankaita jotka edes näyttäis jotain sinnepäin, on vähän heikosti. Eiköhän toi soveltamalla tosta kuitenki selvene.


9 kommenttia:

  1. Haluun si nähä teidät traconissa! Hihhuloitsen Marshallina ja kuljen nimellä Alex :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se ois mukavaa :D Törmäillään sit, jos ei sokeiks tulla~

      Poista
  2. Jos Desuun Kuroshitsuji cosseissa niin jos haluutte yhen Aloisin seuraanne, joko lauantain tai perjantain pyörin kyseises cossin mikäli pysyn suunnitelmis~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ettei, ainaha se on hauskempaa ku on enemmän ihmisii messis! Aina yks Trancy mukaa mahtuu :D

      Poista
  3. Voi että mä rakastan teitä! Teiän pitäis väsätä videoita useammin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! c:
      Kyllä me haluttaski, mut ollaan vaan niin laiskoja. :''D

      Poista
  4. HEI! Ootteko yhdessä? Jos ootte, jotai pikkupusuja ois kiva nähä videolla, koska ootte sulosia yhessä! ♥

    VastaaPoista
  5. No niin, varoitan teitä, jos joku tosi pieni Puella Magin Kyoko juoksee teidän perästä sillee "TALA-KUNNNN LOXY-SENPAIHHH" ja on muutenkin tosi nolo ja kiusallinen ihminen (mutsiltisöpö) niin se oon sit minä >u<

    VastaaPoista