12. helmikuuta 2015

Tuska Open Air Metal Festiva-... e-eiku Desucon Frostbite! Vikat sälät


Loxy täällä, se viimehetken sankari. Tällä kertaa ei menny kanssa ihan conia edeltävää yöhön asti, sain jopa kokonaisuuteni valmiiks tänää iltapäivällä! Tän asun kanssa ei tullu sen suurempia ongelmia onneks missään vaiheessa, toisinaan pelkäsin vaan että matskut ei pelkää saapua ajallaan tms, (niin kuin kaikki ei saapunutkaan) joten tein muutaman kompromissin matkalla.

Mitään hääppöstähän ei tässä(kään) asussa ole, mutta johonki coniin oli pakko saada ängettyä nää meidän yhdet lempparipojat. :D

Peräti näin hyviä kuvia sain kerättyä.
Ihan näin alkuun mun on ihan pakko pyytää anteeks näitä meiän yliampuvia ja korneja before-styling peruukkikuvia, mut kun se on se paras osuus :D Peruukkeja tuli siis tilattua tähän cossiin useempi kipale, Ensimmäinen oli ruma kirkkaankeltanen ja täynnä jänniä liimakökköjä. Siinä sitte panikoiduin ja laitoin tilaukseen varmuuden vuoks kaks tukkaa ihan vaan siltä varalta, että edes toinen ehtis saapua perille, kun coniin oli tolloin enää pari viikkoa.
Varmistelin samalla mun selustaa ja kyselin ihmisiltä sattuisko niiltä löytymää mulle varatukkaa, jos kaikki menee vituiks. Tässä vaiheessa suuri kiitos Anniinalle, joka vinkkas meille yhestä tytöstä, jolla oli myynnissä cosplay-kirpputorilla facessa tämmönen puolipitkä luonnonvaalee hevitukka. Kipastiin sitte pikaseen Nurmijärvellä ja vauva sai uuden ja rakastavan kodin meiltä <3 Loputki tukat tuli postissa tossa pari päivää sitte ja ne ois ollu ihan potentiaalisia kanssa. Laitan ne sit kai myytäväks johonki.
Rawr.
After.
Kiiltävää tekonahkaa meiltä löyty ylijääminä suhteellisen paljon jo omasta takaa, kun en sillon Traconiin sitä Kaun asua väsänny. Niistä paloista sain siis kasattua takin, josta tuli itseasiassa aika hyvä jos otetaan huomioon se fakta, että mä olen maailmanhistorian paskin ompelukoneen käyttäjä. Takkia oli itseasiassa jopa aika mukava tehä, kun en lähteny yrittämään kasata sitä yhessä päivässä, vaan jaottelin sen palasten yhteenliittämistä useemmalle päivälle.
Näytän peräti jätesäkiltä.
Oi solki. Ja hiomapaperi. Jee.
Liivin kanssa meinas tulla jo jännäkakat housuun, koska mun oli tarkoitus tehdä se mattapintasesta tekonahasta, JOKA EI SAAPUNUT AJALLAAN--- ...ei, en ole katkera. Noh, ostin sitte puolet halvempaa tikkikangasta ja tein siitä liivin, joka kyseisellä hahmolla on toisessa asukokonaisuudessaan. Ehkä vähän tympii yhdistää kahta eri kokonaisuutta *murmur*, mutta minkäs teet kun coni on huomenna.


En ole kaunis rukousnauha. Onnistuin äsken jo rikkomaan ton rannekorun lukon. Hienoa.
Takin sulka/karvatsydeemi tuotti aluks vähän päänvaivaa ja hetken helsingissä kierreltyäni ja aikani mietittyäni keksin ostaa burleski-tyylisen strutsinsulka puuhkan ja simppelisti kiinnittää sen parilla hakaneulalla. Tää toimi just hyvin, parempi ku mun alkuperänen aivoitus, että oisin ostanu niin saatanasti mustia sulkia ja tehny niistä jonku epätoivosen kyhäelmän. :D

 Ostin myös nestemäistä lateksia Mellon arpia varten, mut en tajunnu äsken kokonaisuutta kokeillessani ottaa siitä kuvaa. Sen näkee sit lauantaina, et miten onnistu. :D Mut ainaki sen irti repiminen SAT-TU viiiitsin paljon. Meil on tääl kämpässä nii pimeetä, ettei tiedetä itekkää miltä näytetää päivänvalossa. Yhy.
Meille iski kans tänään semmonen pieni pituus ongelma. Mä oon Talaa 3cm lyhyempi ja tässä tapauksessa mun pitäis olla muutaman sentin pidempi. Viljelen siis kenkien sisälle useita muotoon leikattuja solumuovimaton palasia ja korkolaput... epätoivo on suuri, mutta pääasia että näytetään hyvältä duolta. Tilasin kanssa Okitaan uuden wigun ja leikkelin sen, tällä kertaa vähän paremmalla menestyksellä... ei mulla muuta.

Huomiseen siis!
<3
~Loxy

2 kommenttia:

  1. Mistä materiaalist toi solki on tehty? O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muoto perus softiksesta ja päällystetty worblalla. Oisin voinu sen toki tuolla tekstissäki mainita. :D Unohdin.

      Poista