2. syyskuuta 2014

Tracon -14 part ll ja bonusmatsku

Yo!
Kuten vähän lupailin sitä lopullista asukuvaa Shikistä, niin tässä se nyt on. Tönötys ja kuvahan on laadultaan taas rikkaus ja silleen...
Tosta kauluksesta on ihan pakko heittää pienet raget. 
Sitä piti säätää suuntaan jos toiseenki, nimittäin se ei pysyny yhtään ylhäällä nätissä taitossa. Se lössähteli kokoajan pitkin mun olkapäitä ja näytti rumalta läjältä, joten liimasin kaulukseen mokkanahkaa jäykistämään sen, jotta se pysyy mallissaan. Koitin myös tukikangasta, mut ei se tehny mitään tolle Latexille. Pyh.

Khyl khyl!
Eli Traconissa sitten siellä missä Latexi kiiltää, se oon todennäkösesti minä. Tulkaa nykiin hihasta...tai mistä sitten ikinä keksittekään. Vain mielikuvitus on rajana. c;

Sitten tässä fiilistelyy lauantai illalta josta ei oo muuta sanottavaa kun se, että oltiin vähän tuiskeessa...kröhmmm. Lisää materiaalii tolta illalta tossa alhaalla.
Loxy teki mulle myös rakkaudella kakan, kun täytin 24 vuotta. <3
Aoba ja Noiz saattaa piipahtaa Traconin iltabailussa.


Että näin. Palaillaan rakkaaaaaaat <3!

2 kommenttia:

  1. Videossa ei ole ääniä, Tuben puolella lukee "Tämä video sisälsi aiemmin tekijänoikeuksilla suojatun ääniraidan. Tekijänoikeuksien haltijan tekemän vaatimuksen vuoksi ääniraita on hiljennetty pysyvästi."

    VastaaPoista