30. huhtikuuta 2014

Calcium deficiency part II

Meitsi täällä taas, palasin takasin kera Kaguran hiuksien!

Elikkäs ebaysta tilasin tämmösen ja paketin avattuani järkytyin tän peruukin kellertävyydestä, sillä mä olin tilannut selvästi punasemman sävysen tukan. Hetken siinä haituvia hypistellessäni ja tyhjää lompakkoani miettiessä ajattelin, että ok, pakko kai se on nyt sitte kokeilla mitä tästä saa aikaseks. Ensinnäkin tää tukka tuntui epäilyttävän kevyeltä mun päässä, väri ei miellyttänyt ja kaikki muukin tuntu muutenki aivan paskalta.

Alettiin sitte kumminki tuumasta toimeen, Tala saksi tätä hirvitystä mun päässä aina vähän kerrallaan ja peruukkiverkko alko paistamaan uhkaavasti. Huomattiin myös, että nää hiukset oli ommeltu kiinni harvinaisen heikosti ja HARVAAN. Tala vaa katteli kauhuissaan ku tukkaa tipahteli maahan, vaik hiussakset ei ollu ees viel osunu siihen tukkaan.

Noi reiätkin oli sen verran pieniä, ettei tosta ois voinu pujottaa lisähaituvia välistä. Tai sit olis, mut siinä ois menny ikä ja terveys.

Siinä vaiheessa kun tää peruukki nökötti mun edessä tän näkösenä oisin voinu mennä vessaan viiltelemään villasukalla.

Keräilin sit meiän vessan lattialta mahd. hyvännäkösiä suortuvia ja tein niistä ompelukoneella tommosia sulosia partoja ja ompelin niitä epätoivon partaalla kiinni tohon verkkoon. Sit oli pakko sysätä toi tukka pariks päivää pois mun silmistä.

Pääsin alottamaa Kaguran hiushimpuloiden teon, woopaah! Ostin kaupasta tosi söpön väristä huopakangasta. Toi veitsi oli tossa vieressä odottamassa, et jos joku menis pieleen ni voisin rankasta itteäni. Pilkoin sillä siis noi styroksipallot. :D

Valmiita meduusoja.

Lopputulos näytti tältä kera gogglesien.

Edestä ja takaa tältä. Takatukkaan oli pakko tehä leikkaan-tän-lyhyeksi -ratkasu, koska jakaus ois ollu... no, ei ainakaan mun taidoilla. Hiushimpulat on kiinni hakaneuloilla.

Testailin kans piilareita. Nää ois täydellisen väriset ja ihanan kirkkaat, mut toi toinen heittää mun silmässä jotenki oudosti. Ei se onneks paljoa, ni tuskimpa se haittaa.

Täs oli kans toiset jotka tilasin ja oletin, että nää ois tosi suuret ja kauniin kirkkaat, mut ei. Nää sit kumminki taas on paljon mukavamman tuntuset ku noi toiset. Ei osaa päättää, ei. :C

Toivottavasti täst tukasta on ennen conia ja photoshoottausta viel edes pari haituvaa jäljellä...
Palaan enskerralla viel ton asun kans, siitä puuttuu tarpeeks paljon.

-Loxy toivottaa hauskaa vappua itse kullekkin!-
-Ja Talaki vähäsen-


4 kommenttia:

  1. teiän blogia on niin hirveen kiva lukea *u* en malta oottaa et nään teiän cossit desussa!!

    VastaaPoista
  2. ihan kivalta näyttää tuo peruukki näin kuvissa ainakin, en hahmoa kyllä tunne :> Ja söpöt hiuspallerot <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä se onneks näin toistaseks ihan hyvältä näyttää, huolestuttaa vaan vähän toi ihme hiustenlähtö D: Mutta kiitos! n_n

      Poista